Hosteleria / Turisme Rural

    technobit.cat té una llarga experiència en el món de la hostaleria i coneix, de primera mà, quines són les necessitats que tota organització ha de tenir sempre cobertes. Tant a nivell de suport tècnic com a nivell de consultoria. Volem aprofitar la experiència acumulada per compartir-la amb tu.
  Tanmateix si treballes amb centrals de reserves podem ajudar-te a tenir els continguts del teu establiment sempre al dia. Coneixem amb profunditat l’estructura i funcionament de les intranets de portals com booking.com, expedia.com, splendia.com, synxis.com i altres grans del sector. Et proposem la gestió dels continguts que vulguis afegir o modificar. Sabem que la imatge és força important i que, actualment, un bon
set de fotografies ajuda a fer atractiu el teu web i incrementa les reserves. Ja sigui per una central de reserves ja sigui pel teu web propi. technobit.cat compta amb professionals del món de la fotografia d’espais i publicitari que t'ajudaran a trobar la imatge que vols del teu negoci. Fent click aquí podràs veure una mostra dels treballs realitzats.

Tens un negoci que es dedica al món de la hostaleria i/o turisme rural i vols tenir els teus equips sempre al dia i a ple rendiment, optimitzant-ne els recursos i aprofitant al màxim les seves possibilitats?. Contacta’ns i en parlem. Estarem encantats d'atendre't.